Passa al contingut principal

L'ATENEU DIVERS NO ES TOCA


Comunicat 
GRUP CALIU-ATENEU DIVERS 
Barcelona, 9 de maig de 2019.

Us comuniquem que al llarg d’aquestes darreres setmanes hem realitzat diferents trobades amb la Comissió de finançament (formada per familiars i acompanyants) i hem realitzat  dues reunions, una amb Triodos Bank i l’altre amb Coop57 per buscar formes de finançament per la compra d’un local. 

També el passat mes d’abril ens vam reunir amb la Comissionada de Salut i Diversitat Funcional de l’Ajuntament de Barcelona. La decepció generada pel contingut de la mateixa reunió és la que ha motivat aquest comunicat:

 El moment polític actual atura qualsevol acord que es pogués arribar amb l’Ajuntament. En qualsevol cas, la Comissionada ens va confirmar que l’Ajuntament de Barcelona no contempla la compra de cap immoble perquè esdevingui la seu d’una entitat. El seu compromís passa per “acompanyar-nos en la cerca d’un local, que per descomptat, haurem de liderar nosaltres”. 

Les conclusions d’aquesta reunió ens sorprenen en la mesura que no van en la línia de les anteriors trobades.

Com a resposta a aquesta situació desfavorable pels interessos de l’Ateneu Divers, us informem que coincidint amb l’inici de la Campanya de les eleccions municipals el proper 9 de Maig, nosaltres des de GRUP CALIU-ATENEU DIVERS també iniciem la nostra “campanya particular”, que té per objectiu: 

  • Exposar de manera pública i transparent totes les gestions i respostes facilitades fins a data d’avui per part de l’Ajuntament governat per BARCELONA EN COMÚ des de que vam iniciar la lluita per una seu definitiva per l’entitat el passat novembre de 2018. 


La primera acció programada és una campanya mediàtica via xarxes socials, principalment a Twitter. Us demanem la màxima difusió dels diferents missatges que escriurem des del compte @grupcaliu. 

Hi haurà més accions i activitats que us anirem informant més endavant. Moltes gràcies .

#AteneuDiversNoEsToca 

Equip Tècnic de GRUP CALIU-ATENEU DIVERS



GRUP CALIU - ATENEU DIVERS, PORTA LES SEVES REIVINDICACIONS AL CONSELL DEL DISTRICTE

VÍDEO MOBILITZACIONS #AteneuDiversNoEsToca


VÍDEO CAMPANYA #AteneuDiversNoEsToca

GRUP CALIU-ATENEU DIVERS té dret a gaudir d'una seu definitiva per continuar desenvolupant les seves activitats d'oci, cultura i formació.

Estem disposades a lluitar fins aconseguir-ho !!!! 
Amb el teu seu suport segur que ho aconseguirem !!!!. 

DIFON A LES XARXES LA TEVA SOLIDARITAT, AMB LES SEGÜENTS ETIQUETES :

#AteneuDiversNoEsToca

#AteneuDiversEsDelBarri

Moltes gràcies de tot cor.




Entrades populars d'aquest blog

COMUNICAT ATENEU DIVERS - Nou local. 11 de Febrer de 2020

Barcelona, 11 de febrer de 2020 COMUNICAT . Nou local Tot just fa 1 any i 4 mesos que vam decidir lluitar sota el lema #AteneuDiversNoEsToca , per reclamar una seu definitiva per l’entitat GRUP CALIU-L’Ateneu Divers, i volem agrair tot el suport rebut tots aquests mesos i també informar-vos de la situació actual de l’Ateneu Divers. L’Equip tècnic de l’Ateneu Divers ha decidit continuar amb el projecte d’oci inclusiu que oferim des de fa 29 anys per responsabilitat social amb les persones participants i les seves famílies. Per això el passat divendres 17 de Gener de 2020 hem signat un contracte de lloguer d’un nou local, ubicat al c/Mossèn Batlle nº5 .   Aquest nou local es troba a pocs carrers de l’antiga seu (c/Pàdua 30) i del metro L3 Lesseps, i pertany al districte de Gràcia. La previsió és realitzar les activitats de l’Ateneu Divers en aquest nou espai a partir del Abril de 2020. La durada d’aquest contracte de lloguer és de 10 anys , aquests 10 anys és

DEFENSEM L'ATENEU DIVERS

Necessitem el vostre suport per aconseguir una seu que consolidi el nostre projecte d'oci inclusiu i cultura amb més de 28 anys d'història. ----------> Feu click AQUÍ per fer les vostres aportacions. La seu de  GRUP CALIU-Ateneu Divers  sempre ha estat temporal, durant aquests  28 anys  hem canviat 4 vegades de local amb l’objectiu de créixer com a projecte i per a oferir un servei a un nombre major de persones amb  diversitat funcional intel·lectual . En aquest darrer local, portem des de finals del 2013, on inicialment teníem acordat un lloguer de 5+5 anys. Al finalitzar el primer període del contracte, el propietari ens comunica el desig de vendre’s el seu local abocant a l’entitat a una  situació complexa i vulnerable . Mitjançant la lluita i una mediació, hem aconseguit un acord de pròrroga del contracte del lloguer actual (amb una pujada del preu insostenible per l’entitat) que finalitzarà el proper 15 de setembre de 2019. Les  cond