Passa al contingut principal

CAMPANYA


Campanya fotogràfica de suport " #AteneuDiversNoEsToca " i "#AteneuDiversEsDelBarri"

Necessitem el teu suport per visibilitzar la nostra lluita per una seu definitiva. Per això us demanem que us feu una foto individual o grupal amb el següent missatge: 
"Ateneu Divers No Es Toca" i l'envies al mail: caliubcn@gmail.com i les anirem publicant aquí mateix:
XARXA D'ESPAIS COMUNITARIS
Xarxa d'Espais Comunitaris

Entrades populars d'aquest blog

COMUNICAT ATENEU DIVERS - Nou local. 11 de Febrer de 2020

Barcelona, 11 de febrer de 2020
COMUNICAT . Nou local

Tot just fa 1 any i 4 mesos que vam decidir lluitar sota el lema #AteneuDiversNoEsToca , per reclamar una seu definitiva per l’entitat GRUP CALIU-L’Ateneu Divers, i volem agrair tot el suport rebut tots aquests mesos i també informar-vos de la situació actual de l’Ateneu Divers.
L’Equip tècnic de l’Ateneu Divers ha decidit continuar amb el projecte d’oci inclusiu que oferim des de fa 29 anys per responsabilitat social amb les persones participants i les seves famílies.
Per això el passat divendres 17 de Gener de 2020 hem signat un contracte de lloguer d’un nou local, ubicat al c/Mossèn Batlle nº5.Aquest nou local es troba a pocs carrers de l’antiga seu (c/Pàdua 30) i del metro L3 Lesseps, i pertany al districte de Gràcia.
La previsió és realitzar les activitats de l’Ateneu Divers en aquest nou espai a partir del Abril de 2020.
La durada d’aquest contracte de lloguer és de 10 anys , aquests 10 anys és el temps que disposa l’Ajuntament de…

L'ATENEU DIVERS NO ES TOCA

Comunicat  GRUP CALIU-ATENEU DIVERS  Barcelona, 9 de maig de 2019.
Us comuniquem que al llarg d’aquestes darreres setmanes hem realitzat diferents trobades amb la Comissió de finançament (formada per familiars i acompanyants) i hem realitzat  dues reunions, una amb Triodos Bank i l’altre amb Coop57 per buscar formes de finançament per la compra d’un local. 
També el passat mes d’abril ens vam reunir amb la Comissionada de Salut i Diversitat Funcional de l’Ajuntament de Barcelona. La decepció generada pel contingut de la mateixa reunió és la que ha motivat aquest comunicat:
 El moment polític actual atura qualsevol acord que es pogués arribar amb l’Ajuntament. En qualsevol cas, la Comissionada ens va confirmar que l’Ajuntament de Barcelona no contempla la compra de cap immoble perquè esdevingui la seu d’una entitat. El seu compromís passa per “acompanyar-nos en la cerca d’un local, que per descomptat, haurem de liderar nosaltres”. 
Les conclusions d’aquesta reunió ens sorprenen en la mesura …

DEFENSEM L'ATENEU DIVERS

Necessitem el vostre suport per aconseguir una seu que consolidi el nostre projecte d'oci inclusiu i cultura amb més de 28 anys d'història.

----------> Feu click AQUÍper fer les vostres aportacions.
La seu de GRUP CALIU-Ateneu Divers sempre ha estat temporal, durant aquests 28 anys hem canviat 4 vegades de local amb l’objectiu de créixer com a projecte i per a oferir un servei a un nombre major de persones amb diversitat funcional intel·lectual. En aquest darrer local, portem des de finals del 2013, on inicialment teníem acordat un lloguer de 5+5 anys. Al finalitzar el primer període del contracte, el propietari ens comunica el desig de vendre’s el seu local abocant a l’entitat a una situació complexa i vulnerable. Mitjançant la lluita i una mediació, hem aconseguit un acord de pròrroga del contracte del lloguer actual (amb una pujada del preu insostenible per l’entitat) que finalitzarà el proper 15 de setembre de 2019. Les condicions mínimes per a desenvolupar el nostre pro…